Παρέμβαση διαμαρτυρίας στην ΟΙΥΕ για το ζήτημα της κήρυξης απεργίας τις Κυριακές :: Πέμπτη 26/4/18, 5.30μμ, γραφεία ΟΙΥΕ (Ψαρών 2, Πλ. Καραϊσκάκη)

Ως Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα “απελευθερωμένα” ωράρια στηρίζουμε την παρέμβαση διαμαρτυρίας στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος που οργανώνει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής την Πέμπτη 26/4/18 στις 5.30μμ στα γραφεία της ΟΙΥΕ (Ψαρών 2, Πλ. Καραϊσκάκη) για το ζήτημα της κήρυξης απεργίας τις Κυριακές.

Όπως σημειώνεται από τον ΣΥΒΧΨΑ: “Η παρέμβαση αυτή θα γίνει εξαιτίας της μη κήρυξης πανελλαδικής απεργίας στον κλάδο του εμπορίου από την ΟΙΥΕ την Κυριακή 1 Απρίλη 2018 και για την πλήρη σιωπή της κατά την ημέρα αυτή, την οποία τα εμπορικά καταστήματα ήταν ανοιχτά βάσει του περιβόητου νόμου των «8 Κυριακών». Παράλληλα, η παρέμβαση αυτή θα γίνει και μπροστά στο επόμενο άνοιγμα καταστημάτων, την Κυριακή 6 Μάη 2018, και στο πλαίσιο της απαίτησης για κήρυξη απεργίας για τότε.”

Η σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα στην παρέμβαση βρίσκεται ΕΔΩ.

Προηγούμενη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΒΧΨΑ: Ανακοίνωση για τη μη κήρυξη απεργίας από την ΟΙΥΕ την Κυριακή 1 Απρίλη 2018

You may also like...