Ενημέρωση για τη μουσική βραδιά αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης & κάλεσμα στις προσεχείς κινητοποιήσεις μας | Συντονιστικό δράσης

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014 ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Την Πέμπτη 24 Μάη 2018 πρόκειται να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό (μετά την πρώτη καταδικαστική απόφαση) η υπόθεση της δίωξης των 2 συναδέλφων μας, οι οποίοι είχαν συλληφθεί κατά την επίθεση των ΜΑΤ στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από το βιβλιοπωλείο Ιανός (κατόπιν σχετικής μήνυσης της εργοδοσίας) την Κυριακή 28/12/14, ημέρα απεργίας στον κλάδο του βιβλίου, στο πλαίσιο του αγώνα ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

Μπροστά στη νέα αυτή δίκη και με κύριο σκοπό την κάλυψη των δικαστικών εξόδων των 2 συναδέλφων, ως Συντονιστικό δράσης οργανώσαμε μια μουσική βραδιά αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης το Σάββατο 12 Μάη 2018 στα γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής. Μαζί μας ήταν το συγκρότημα Dudettes, το οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την όλη συμβολή του. Ήδη από την εκδήλωση αυτή και με την οικονομική συνεισφορά αλληλέγγυων εργατικών σωματείων, συλλογικοτήτων, συναδέλφων και συναγωνιστών, έχει καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος των δικαστικών εξόδων. Να συνεχίσουμε όλοι και όλες -στο βαθμό των δυνατοτήτων μας- την προσπάθεια κάλυψης του συνολικού ποσού.

Για τη συνέχεια οργανώνουμε και νέα εργατική συγκέντρωση έξω από το βιβλιοπωλείο Ιανός την Τρίτη 22 Μάη, στις 7μμ.

Ενώ, για την Πέμπτη 24 Μάη, στις 9πμ οργανώνουμε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Δικαστήρια Ευελπίδων (κτ.2).

Συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας που συνελήφθησαν στην απεργία της Κυριακής 28/12/14. Συνεχίζουμε να δίνουμε μαζί τους τη μάχη αυτή, η οποία αποτελεί μια κοινή μάχη για όλο τον κόσμο της εργασίας και του αγώνα.

Συνεχίζουμε την πάλη μας με παρεμβάσεις στους χώρους δουλειάς, μαζικές συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις και απεργιακές περιφρουρήσεις στα καταστήματα. Με όπλα την από τα κάτω οργάνωση και την ταξική αλληλεγγύη, αγωνιζόμαστε ανυποχώρητα, ακηδεμόνευτα και ακόμα πιο δυναμικά.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ
ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα “απελευθερωμένα” ωράρια | https://syntonistikokyriakes.espivblogs.net – syntonistiko_drasis@espiv.net

You may also like...