Aναβάλλεται το κάλεσμα για την Κυριακή 25 Ιούνη στις 10.00 στην πλατεία Καπνικαρέας

[αναδημοσίευση από https://orthostasia.wordpress.com]

Μετά και την χθεσινή διευρυμένη ενημερωτική παρέμβασή μας στα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας, επιβεβαιώσαμε ότι κανένας εκ των εργοδοτών δεν έχει εκδόσει πρόγραμμα απασχόλησης. Παράλληλα, οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσές μας μάς επιβεβαίωσαν ότι η εργοδοσία στο σύνολό της δεν πρόκειται να αποπειραθεί άνοιγμα των καταστημάτων για την Κυριακή 25 Ιούνη.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει το δίκιο και την κρισιμότητα των κινητοποιήσεών μας τις 3 προηγούμενες Κυριακές στο κέντρο της Αθήνας. Ως εκ τούτου, αναβάλλουμε το κάλεσμα για την Κυριακή 25 Ιούνη στις 10.00 στην πλατεία Καπνικαρέας.Παράλληλα, καλούμε τους εργάζομενους και τις εργαζόμενες στο εμπόριο σε εγρήγορση και ετοιμότητα εν όψει των επόμενων Κυριακών και κυρίως εν όψει της Κυριακής 16 Ιούλη όπου η εργοδοσία θα επιχειρήσει να πάρει ρεβάνς απέναντι στις πετυχημένες και αποτελεσματικές μας κινητοποιήσεις.

Γι’ αυτό και καλούμε σε συζήτηση-ενημέρωση αύριο, Κυριακή 25 Ιούνη, στις 19.00 στα γραφεία των σωματείων, Λόντου 6 Εξάρχεια 2ος όροφος ώστε να οργανώσουμε τις κινήσεις μας στον κλάδο για την υπεράσπιση της κυριακάτικης αργίας.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
orthostasia@yahoo.gr / https://orthostasia.wordpress.com

You may also like...